top of page

Pradėta REGISTRACIJA Brigada-Master Baltic “PROFESIONALIŲ MEISTRŲ REGISTRE 2023”


  • statybų ir apdailos meistrams, brigadoms;

  • architektams ir projektuotojams;

  • statybų technikos ir prietaisų savininkams;

  • matininkas, geodezininkams ir kitiems specialistams;

  • dizaineriams;

  • statybinių medžiagų gamintojų atstovams;

  • teisininkams.


Brigados-Master Baltic “Profesionalių Meistrų Registras 2023” – profesionalių ir patyrusių statybos ir apdailos privačių meistrų, sertifikuotų ir atestuotų specialistų bendradarbiavimo su Brigados-Master profesionali platforma, moderni erdvė.

Bendradarbiavimas numato sklandžią profesionalią, kooperacinę veiklą rinkos, augančios konkurencijos, besikeičiančios konjunktūros sąlygomis. Garantuoja darbo planu sklandų derinimą; darbų ar paslaugų Užsakovų atsiskaitymus laiku ir pilnumoje.

BM Meistrų Registro 2023 narius iš bendros darbo rinkos mases išskiria kompetentingi ir kokybiški darbo rezultatai; darbai, kurie atlikti lauku ir pilnumoje; sąžiningumas ir atsakomybė, patikimumas ir teigiama reputacija.

BM Meistrų Registro 2023 nariai - tai statybų, apdailos procesų meistrų, atskirų sričių specialistų profesionalų elitas; darbų atlikimo kokybės ir patikimumo rodiklis. Narystė jame garbinga; yra prestižinė.


Narystė „Brigados-Master Profesionalių Meistrų Registre - 2023“ nemokama. Bendradarbiavimo modulis ir apimtys nustatomi individualiai.

Meistrų Registro nariams suteikiama pirmenybė dalyvauti Brigados-Master projektuose Lietuvoje ir užsienyje, suteikiamas reklaminis palaikymas; piaras. Suteikiama pagalba darbo grafikų kokybiškam sudaryme, jų vykdyme; buhalterinėje apskaitoje; juridiniais klausimais. Suteikiama kita parama, įtakojant pilną ir laiku atsiskaitymą už atliktus darbus, didesnį piniginį uždarbį. Suteikiamas juridinis palaikymas.

Meistrų Registro nariai savo darbams ir paslaugoms taiko logiškus, realius statistinius rinkos įkainius; darbų atlikimo terminus. Turi sveiką norą didinti savo uždarbį, ir siekia to. Turi savo UAB, MB, individualaus darbo pažymėjimą, Statybininko ID. Naudojasi šiuolaikiškais ryšio priemonėmis, Internetu.

-

„Brigada-Master Profesionalių Meistrų Registro – 2023“ narys, tai:

- patyręs statybų ar apdailos meistras, turintis šiuolaikiškus darbo įrankius, darbe naudojantis pažangias technologijas ir jų naujovės, darbo uniformą, transportą asmuo; darbus vykdo pagal LT tvarkas, įstatymus, taisyklės;

- jis turi (arba ne) savo brigadą, pagalbinius; prietaisus, techniką;

- jis turi galimybę vykti darbo tikslais i kitus LT miestus;

- Inžinerinių tinklų montavimo, patikrinimų atestuotas, sertifikuotas specialistas;

- architektas, inžinierius, konstruktorius, projektuotojas, dizaineris, teisininkas;

- matininkas, geodezininkas, darbų vadovas, techninis prižiūrėtojas.

Pretendentas į „Brigada-Master Profesionalių Meistrų Registrą – 2023“ inicijuoja dialogą, aptarimą, derinimą:
1. pateikia Brigados-Master vadovų ar „Brigados-Master Meistrų Registro” 2021 ar 2022 narių rekomendacijas (taip arba ne);
2. atsiunčia savo CV ar laisvos formos darbo aprašymą e-paštu: Diplomat.Service.Baltic@gmail.com (su prierašų - Meistrų Registrui). Telefonas pasiteiravimui (darbo laiku): +370 60502334.

P.S. „Meistrų Registro – 2022“ nariams, siekiantiems tolesnio bendradarbiavimo reikalingas

su-paprastintas perregistravimas „Profesionalių Meistrų Registre – 2023“.


Brigada-Master Baltic informacinės aikštelės 2022 Meistrų Registro 2023 reikmėms:

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

Pinterest

LinkedIn

SlideShare

Blogger

WIX

Behance

TikTok

Недавние посты

Смотреть все
Пост: Blog2_Post
bottom of page